Over Acteursspot


Ik ben Richard de Maaré, oprichter en eigenaar van Acteursspot.

Als klein kind wist ik al heel goed wat ik wilde: acteren en zingen. Maar begin jaren '80 leek het allemaal een ver van mijn bed show. Vanuit huis werd ik gestimuleerd om een 'echt' vak te leren en dus maakte ik van mijn andere hobby mijn beroep: ik werd automonteur.

Maar nog voordat ik mijn opleiding afrondde haakte ik af. Ik ging een jaar in dienst en er volgden vele     uiteenlopende jobs van horeca tot in de kledingbranche.

Het acteren bleef echter trekken, en ik besloot mijn hart te volgen. Vanaf 1995 volgde ik diverse acteeropleidingen, workshops en masterclasses. Ik werd freelance acteur en deed sindsdien een brede    ervaring op met veel uiteenlopende opdrachten. Ook achter de camera deed ik ervaring op: van grip, camera- en lichtassistentie tot regie en productie.

Ik leerde al snel de grootste uitdaging van het acteervak kennen: gevonden worden. Net als andere acteurs zocht ik naar werk op internet en presenteerde mijzelf op diverse websites. Maar ik vond dat het beter kon. Waarom was er niet één plek, waar je jezelf écht goed kon presenteren? Waar je alle relevante informatie over jezelf kwijt kon, en waar je gemakkelijk gevonden kon worden door de juiste mensen? Zo ontstond het idee van Acteursspot.

Acteursspot is een unieke, professionele en overzichtelijke tool voor iedereen die zich wil bezighouden met acteren. Van jong tot oud, van onervaren tot ervaren. Een plek om jezelf op een unieke manier te presenteren en makkelijker werk te kunnen vinden in dit mooie vak; maar ook voor opdrachtgevers en castingbureaus een ontzettend praktische en gebruiksvriendelijke tool bij het zoeken naar en het vinden van acteurs.

Ik hoop dan ook dat Acteursspot iets kan betekenen in ieders carrière!


Warme groet,

Richard de Maaré

wachten..

SSL security © acteursspot.nl 2013 - 2017 | Design: aaa-design.nl | Techniek: paqqa!