Castingoproepen

Zie je een auditie of een casting waarin je geïnteresseerd bent, dan kun je, als je bent ingelogd, daar eenvoudig op reageren door op 'Aanmelden voor deze oproep' te klikken. De opdrachtgever krijgt dan een melding dat jij interesse hebt in de betreffende oproep. Bij die melding zit een link naar jouw profiel. Zo heeft de opdrachtgever gelijk al jouw info en kan hij contact met jou opnemen.

Selecteer een productie, geef aan of je een man of vrouw bent, en voer je leeftijd in. We tonen je dan alle castingoproepen die voor jou interessant kunnen zijn! Ben je bij ons ingeschreven als acteur? Log dan in om automatisch de voor jou geschikte castingoproepen te zien.

Selecteer de productie waarvan jij de castingoproepen wilt zien.
Overzicht castingoproepen

Er zijn 2 oproepen geplaatst.
Zie je een oproep waarin je geïnteresseerd bent? Dan kun je daar eenvoudig op reageren door op 'Aanmelden voor deze oproep' te klikken.
"Little Ella" - ACTEURS GEZOCHT
Voor een 4e-jaars productie project zijn wij, 5 studenten van de NHTV Media opleiding in Breda, op zoek naar acteurs voor onze short film, "Little Ella" (working title). "Little Ella.. [meer lezen] Gezocht: acteur en actrice
Speelleeftijd: 6-45 jaar
Productie: korte film
Vergoeding: zie beschrijving
Auditiedatum: onbekend
Einde reactietermijn: 27-10-2017 (nog 10 dagen)
delen:
opdrachtgever:
Candid productions
Log in om te reageren
 
Slechterikken gezocht!
De Fool's Men zijn opzoek naar mannelijke acteurs voor twee slechterik-rollen in hun voorstelling van Shakespeare's Titus Andronicus. Deze productie wordt niet alleen in Shakespeare's .. [meer lezen] Gezocht: acteur
Speelleeftijd: 16-35 jaar
Productie: theater
Vergoeding: zie beschrijving
Auditiedatum: onbekend
Einde reactietermijn: 01-12-2017 (nog 45 dagen)
delen:
opdrachtgever:
The Fool's Men
Log in om te reageren
 

wachten..

SSL security © acteursspot.nl 2013 - 2017 | Design: aaa-design.nl | Techniek: paqqa!