Castingoproepen

Zie je een auditie of een casting waarin je geïnteresseerd bent, dan kun je, als je bent ingelogd, daar eenvoudig op reageren door op 'Aanmelden voor deze oproep' te klikken. De opdrachtgever krijgt dan een melding dat jij interesse hebt in de betreffende oproep. Bij die melding zit een link naar jouw profiel. Zo heeft de opdrachtgever gelijk al jouw info en kan hij contact met jou opnemen.

Selecteer een productie, geef aan of je een man of vrouw bent, en voer je leeftijd in. We tonen je dan alle castingoproepen die voor jou interessant kunnen zijn! Ben je bij ons ingeschreven als acteur? Log dan in om automatisch de voor jou geschikte castingoproepen te zien.

Selecteer de productie waarvan jij de castingoproepen wilt zien.
Overzicht castingoproepen

Er zijn 2 oproepen geplaatst.
Zie je een oproep waarin je geïnteresseerd bent? Dan kun je daar eenvoudig op reageren door op 'Aanmelden voor deze oproep' te klikken.
Castingoproep bedrijfsfilm Freasy
Eén mannelijke acteur tussen de 35 en 45 jaar, één vrouwelijke acteur tussen de 35 en 45 jaar en één stemacteur/voice-over gezocht van Nederlande afkomst, bij voorke.. [meer lezen] Gezocht: acteur en actrice
Speelleeftijd: 35-45 jaar
Productie: bedrijfsfilm
Vergoeding: zie beschrijving
Auditiedatum: 22-02-2019
Einde reactietermijn: 26-02-2019 (nog 8 dagen)
delen:
opdrachtgever:
Freasy
Log in om te reageren
 
acteur en actrice  
Acteur en Actrice gezocht Stichting Gilat (www.gilat.nl) verzorgt wekelijks kindervoorstellingen in diverse ziekenhuizen in Nederland. Op jaarbasis zijn dat rond de 150 voorstellingen van 50 minute.. [meer lezen] Gezocht: acteur en actrice
Speelleeftijd: 18-30 jaar
Productie: theater
Vergoeding: marktconforme vergoeding
Auditiedatum: 28-02-2019
Einde reactietermijn: 01-03-2019 (nog 11 dagen)
delen:
opdrachtgever:
Kidsenmedia@icloud.com
Log in om te reageren
 

wachten..

SSL security © acteursspot.nl 2013 - 2019 | Design: aaa-design.nl | Techniek: paqqa!