Castingoproep

Gezocht: acteur en actrice | Speelleeftijd: tussen 18 en 99 jaar | Productie: overige, zie bio.
Gezocht: Eetkunstwerk presentatie artiesten
GEZOCHT: Eetkunstwerk Presentatie Artiesten.

Locatie: Maassilo Rotterdam
Wanneer: Meerdere avonden tussen 8 oktober en 7 november
Vergoeding: JA (zie link)

Voor een 4 weken lang geopend pop-up kunst-evenement wordt er gezocht naar geschikte eetkunstwerk presentatie artiesten. Het is een klus die een mix is tussen een acteer-klus en horeca-klus.

Het event bestaat uit een kunst-tour, een concept store en een Art café. De kunst tour bestaat uit 3 ruimtes. In iedere ruimte wordt een ‘kunst-maaltijd’ geserveerd. Aan het eind van de tour hebben bezoekers een 3 gangen diner genuttigd. Ieder half uur start er een nieuwe tour met een groep van 8 personen. Als eetkunstwerk presentatie artiest ben jij verantwoordelijk voor één van de kunstruimtes in de kunsttour.

Jij speelt een rol tijdens het opdienen van het eten. Ieder half uur verwelkom je een nieuwe groep bezoekers in het kunstwerk. Een avond bestaat uit 8 rondes. Jij legt de laatste hand aan het verwarmen/opmaken van de ‘kunst-maaltijd’ voor jouw ruimte. Vervolgens dien je het eten op, op een manier zoals dit bedacht is voor het kunstwerk én door er jouw persoonlijke draai aan te geven.

Hierbij kruip je in de rol van een personage om met passie en flair bij te dragen aan de belevenis van het kunstwerk. Hierbij gebruik je jouw improvisatietalent om je binnen je rol gastvriendelijk en behulpzaam op te stellen naar bezoekers. Ook maak je het kunstwerk steeds schoon tussen de rondes in.

Uiteraard vermelden we je (artiesten)naam in de colofon van dit event en op de bezoekers website, met een link naar jouw eigen website, indien je die hebt.

Kijk voor vergoedingen en de complete oproep-tekst op: https://www.studio-echt.nl/vacatures (Je vindt een link naar een PDF rechts onderin op de pagina)

Neem voor verdere vragen contact op via meedoen@studio-echt.nl
Vergoeding:
marktconforme vergoeding
Opnamedata:
08-10-2021 t/m 06-11-2021
Einde reactietermijn:
01-09-2021 (nog 68 dagen)
Opdrachtgever:
Studio ÉCHT
Deze castingoproep is 247 keer bekeken
Terug naar overzicht
delen:

wachten..

SSL security © acteursspot.nl 2013 - 2021 | Design: aaa-design.nl | Techniek: paqqa!