Casting

Wanted: actor and actress | Acting age: between 18 and 25 | Production: film.
Acteurs gezocht voor film IMPACT (relevant zijn in het nu)
Projectomschrijving

IMPACT
Wij zijn Gert en Thomas. Dit jaar gaan wij de tweede versie van IMPACT produceren. Deze film gaat over Aron (18 jaar). Hij studeert rechten en meldt zich aan voor een schrijfwedstrijd om zijn droom als schrijver te verwezenlijken. Ondanks de support uit zijn omgeving begint zijn toekomstbeeld steeds verder af te brokkelen als hij het idee begint te krijgen dat hij toch niet super getalenteerd is en dat hij misschien niet wint, of überhaupt schrijver kan worden. Dit proces van een groeiend slecht zelfbeeld, onzekerheid, isolatie en de bekende 'oh mijn god ik ga later niks bereiken ik ben een failure en ik zie geen toekomst voor mezelf' angst; staan centraal in dit verhaal.
Wij hebben hier zelf veel mee gestruggled, en nog steeds af en toe. Daarom vinden wij dit een belangrijk verhaal om te vertellen. Heel veel jongeren en adolescenten lopen hiermee. Met het idee dat je iets groots en betekenisvol moet doen met je leven anders heb je gefaald. Je moet voor het maximale strijden en alles geven wat je hebt voor je ultieme levensdromen omdat... omdat wat? Is dit wel een gezonde manier van leven? Is dit waar je echt gelukkig van wordt? Of is dit een verknipt beeld dat we hebben gekregen door extreem succesvolle verhalen massa te delen op social media?
Als jij hier ook wat voor voelt. Als jij deze struggle kent. Willen we je graag uitnodigen om met ons kennis te maken.

Wat we zoeken

Het maakt ons niet uit wat voor je cv je hebt, of wat je andere opdrachten zijn geweest (als je dit wel hebt willen we dit natuurlijk wel graag weten). Wij zijn op zoek naar mensen die iets voelen voor dit verhaal en met dezelfde passie als wij hieraan mee kunnen werken. Dat is voor ons wat het meest belangrijkste is. Uiteraard moeten de acteer vaardigheden op een bepaald niveau zitten. Maar vooral een persoonlijke klik met dit verhaal. Wij geloven dat dit een goede manier is om echt een mooie film neer te kunnen zetten.
Op dit moment zoeken wij 3 acteurs en 2 actrices:

- Aron
+- 18 jaar, vriendelijke uiterlijk. Hoofd personage van het verhaal. Hij is introvert maar een gezellige jongen bij mensen waar hij op z'n gemak is. Heel creatief maar heeft hele hoge verwachtingen van zichzelf en het leven. struggled hier steeds erger mee.

- Rulian
Vriend en huisgenoot van Aron. Deze jongeman van 20 jaar komt zelfverzekerd over, is een aardige gast, sociaal sterk en heeft een eigen bedrijfje en met dit succes loopt hij af en toe wel een beetje te pronken. Het is alleen niet allemaal zo fleurig zoals hij probeert te laten lijken. Hij bouwt schulden op en probeert dit af te reageren door neer te kijken op typische studenten.

- Dominique
Aron en Dominique daten. ze hebben al een paar afspraakjes gehad dus het is nog vrij pril maar er is een sterke klik. Dit is zeker een zachtaardige, maar ook emotioneel volwassen meid met een brede interesse en vindt Aron als persoon en zijn ideeën ook interessant. Het is voor haar een nare ervaring als Aron afstand begint te nemen omdat hij door zijn obsessiviteit begint te isoleren.

- Sophie
Sophie is een zorgzame meid en doet een opleiding om later ouderen te helpen. Het is een opleiding die bij haar past omdat ze veel voldoening haalt aan het helpen van mensen. Ze begint alleen steeds meer te twijfelen aan haarzelf omdat naar haar gevoel iedereen om haar heen creatieve opleidingen doet en daardoor langzaam het gevoel krijgt dat er laag wordt gekeken naar een beroep in de zorg.

- Kevin
Lang leve de lol. Kevin +-18 jaar is een echte student die het er van neemt. Heeft elke week meerdere feestjes staan en komt regelmatig dronken thuis. Zijn studie gaat niet al te top, maar ach, wat is een jaartje vertraging nou. Hij is niet vaak thuis, maar als hij thuis is zit hij vooral te gamen om netflix te kijken in de gk (gemeenschappelijke ruimte, aka woonkamer)

Periode

De filmdagen zijn in juni, misschien begin juli (dat wordt snel duidelijk. We willen graag nu al de belangrijkste acteurs en actrices erbij betrekken omdat we graag de personages met de acteurs verder willen ontwikkelen en wat diepgang willen geven. Het wordt een project van ons allemaal.
De schietperiode is waarschijnlijk 14 tot 16 dagen. Dit geldt vooral voor de hoofdpersonage. Natuurlijk is het aantal schietdagen voor de andere acteurs en actrices minder. Op dit moment zijn we bezig met het regelen van de locaties en maken van de planning. Dit word de komende maanden steeds gedetailleerder.

Wat bieden wij?

Wij bieden een vergoeding. Dit verschilt uiteraard per personage. Waarschijnlijk is het al wel duidelijk maar de vergoeding staat niet in verhouding tot het werk dat erin gestopt moet worden. Op dit moment zijn we wel hard bezig om het budget te verhogen, het liefst geven we je een dikke vetpot maar daar zit gewoon een grens aan voor ons. Wij bieden vooral een film ervaring waarmee je kan helpen een verhaal te vertellen waar je achter staat. Het wordt een samenwerkingsverband waarin we intensief met elkaar gaan samen werken en we hopen dat het er ook een hechte groep uit ontstaat. Dat is in ieder geval ons streven en ideaalbeeld van hoe het project zal gaan verlopen.

Reageren / meer informatie

Als jij na het lezen van deze project omschrijving geïnteresseerd bent om hier meer over te horen en ons te leren kennen stuur ons dan meteen een mail! We zijn dan ook heel benieuwd waarom dit een verhaal is dat jou trekt. En stuur uiteraard zoveel mogelijk werk mee zodat we een beeld hebben van jou (cv, foto's, video's of links, etc.)
Mail naar gngproducties@gmail.com
Payment:
small payment
React before:
30-04-2020 (21 days left)
Producer:
GNGproducties
This casting has been seen 511 times
Back to the listing
share this:

wait..

SSL security © acteursspot.nl 2013 - 2020 | Design: aaa-design.nl | Techniek: paqqa!