Nieuws

profielfoto Een voorspoedig en succesvol 2017! 01-01-2017

2016 was voor Acteursspot alweer het 3de jaar van bestaan. Wat vliegt de tijd en wat een mooie projecten zijn er weer tot stand gekomen! 

En met Acteursspot ook dit jaar weer mooie opdrachten in samenwerking mogen doen. Waaronder als afsluiter van het jaar kunnen helpen met het casten van 2 acteurs voor een rol in de intro-film van de Within Temptation Black Christmas show. Een korte film geproduceerd door Welzen Studio's. Maar ook in 2016 hebben acteurs en opdrachtgevers elkaar weer gevonden voor uiteenlopende opdrachten. Van toneel, film tot internet en fotografie.

Vanaf de buitenkant lijkt het misschien dat er niet veel gebeurt op en met Acteursspot maar het tegendeel is waar. De inmiddels 517 geregistreerde opdrachtgevers hebben zelf het heft in handen om 24/7 te zoeken naar en contact te leggen met acteurs zonder dat je daar als bezoeker van de website iets van merkt. Tenzij je benaderd wordt natuurlijk ;)

wordt gezienWil je als acteur meer werk.. dan moet je er voor zorgen dat je gezien wordt! Dat heb je grotendeels zelf in de hand.. En Acteursspot kan jou daarbij helpen.. Maak jouw profiel zo compleet mogelijk met het beste wat jij te bieden hebt om te laten zien wie je bent en wat je kunt. Incomplete profielen hebben over het algemeen een minder goede eerste indruk. Dus heb je naast goede foto's bijvoorbeeld een showreel, plaats die dan ook. Acteursspot verbreedt de kans om gezien en gevonden te worden. Acteursspot is bovendien ook nog eens gratis, voor acteurs én opdrachtgevers!

Met gemiddeld 4.000 unieke bezoekers en 20.000 page views op Acteursspot.nl per maand, is de kans groter geworden om als acteur gezien te worden en werk te kunnen vinden in dit mooie vak.

Ik wens jullie een voorspoedig en een succesvol nieuw jaar!!

En om het niet bij deze standaard korte zin te laten, wil ik er nog een paar motiverende quotes aan toe voegen :)
"You only fail when you stop trying"
"Stay positive, work hard and make it happen!"
"Your only limit is You"
"The most effective way to do it, is to do it"
"Do something today that your future you will thank you for"
"The best way to predict the future is to invent it"

En als laatst een motiverend gedicht van Charles Bukowski, versmolten tot een korte film gemaakt door Willem Martinot met mij als acteur {om het net iets persoonlijker te maken :) }

Proost op 2017 en wie weet tot dan!

Richard de Maaré


delen:

Toon alle nieuwsberichten


wachten..
Array sluiten


SSL security © acteursspot.nl 2013 - 2019 | Design: aaa-design.nl | Techniek: paqqa!