Nieuws

profielfoto 3 jaar Acteursspot 04-10-2016

4 oktober bestaat Acteursspot alweer 3 jaar..! Wow!! :)

Waanzinnig gaaf om te zien hoe Acteursspot zijn weg heeft gevonden naar een prominente plek in dit mooie vakgebied van film, tv en theater!

Een kleine 500 geregistreerde opdrachtgevers maken inmiddels gebruik van www.acteursspot.nl bij hun zoektocht naar acteurs en actrices voor uiteenlopende klussen in Nederland en België.
Scholen en studenten gebruiken Acteursspot voor hun projecten, castingbureaus gebruiken het als verlengstuk van hun eigen bestand en regisseurs vullen hun cast aan voor toneel , film, internet, tv en meer. Maar ook bedrijven, reclamebureaus en fotografen maken voor hun projecten dankbaar gebruik van Acteursspot.

Acteursspot is in de afgelopen jaren samenwerkingen aangegaan als partner van Shortcutz Amsterdam, het Eindhovens Film Festival en het 48 Hour Film Project - Nederland. Ikzelf ben regelmatig gevraagd als casting-director voor uiteenlopende projecten. Zo heb ik voor de CST commercial de casting en co-productie mogen doen en heb ik regie en spelregie gedaan voor 350 New Heroes filmpjes: een online softskill platform van Schouten en Nelissen. Een geweldige ervaring!

Dankzij de werkzaamheden die ik zelf via Acteursspot krijg kan Acteursspot blijven bestaan. Met deze inkomsten onderhoud ik de website. Acteursspot is geheel gratis, voor acteurs en opdrachtgevers. Acteursspot genereert dus geen inkomsten.

Met het Europees beschikbaar maken van Acteursspot wil ik Europese filmmakers een tool bieden om als filmmaker in een ander land in contact te kunnen komen met acteurs woonachtig in dat land. Dat principe werkt nu al door simpelweg het land te selecteren waarin je acteurs zoekt. Elke ingeschreven acteur heeft namelijk ingevuld in welk land hij of zij woonachtig is. Het is dus nog vooral een kwestie van promoten en het verbreden van mijn netwerk.

In de 3 jaar dat Acteursspot nu bestaat is het gebruikersbestand in Nederland en België met gemiddeld 1.000 gebruikers per jaar gegroeid. En met het doel om in de nabije toekomst met Acteursspot Europees te gaan, kijk ik uit naar mooie en nieuwe ervaringen!

Ik ben trots dat ik met Acteursspot vele acteurs en opdrachtgevers kan helpen elkaar te vinden.

Richard de Maaré


delen:

Toon alle nieuwsberichten


wachten..
Array sluiten


SSL security © acteursspot.nl 2013 - 2019 | Design: aaa-design.nl | Techniek: paqqa!