News

profielfoto CASTING CALL 19-11-2019

**CASTING CALL**

THE VAMPIRE DIARIES meets UNDERWORLD

In deze nieuwe Engelstalige tv serie
“THE UNBREAKABLE SERIES” zijn we op zoek naar ervaren Engelssprekende acteurs en actrices in de leeftijd van 18 tot 60 jaar van verschillende afkomst.

Om de look en feel van de serie neer te zetten is er een script gemaakt voor een teaser. Met deze teaser gaan we de markt op. We zoeken 4 actrices, 5 acteurs en figuratie in de vorm van twee politieagenten en een doctor.

Synopsis eerste 4 delen:
"Livia Spencer and Kate Turner have been best friends since kindergarten. Unfortunately, their worlds are turned upside down when they get turned into bloodthirsty vampires. The girls end up at a facility that specializes in training their kind to become smarter, faster and even more powerful:
each vampire belonging to their own particular clan. And each possessing their own unique abilities. They soon, however, learn to keep their friends close but their enemies closer as nobody is who they claim to be and if you’re not careful enough, you might end up missing… They do whatever it
takes to unravel the big secret the school has been keeping for hundreds of years: the experimenting and mangling of over hundred-thousand innocent students."

Het gaat om een kosteloze medewerking, maar bij verkoop van de serie is er de mogelijkheid om de rol die gespeeld is in de teaser ook in de serie uit te voeren. Is dat niet het geval en de serie is toch verkocht dan zal het werk in de teaser uitbetaald worden met marktconforme dagprijs. Dit zal vastgelegd worden in een contract.

De opnamen zullen ergens in het eerste kwartaal van 2020 plaatsvinden en zullen 2 a 3 dagen in beslag nemen.

Heb je interesse? Stuur dan een email met:
*jouw gegevens
*goede recente foto(s)
*showreel en/of duidelijk filmmateriaal

naar mario.dirkx@orangelabelfilms.com

Bij wederzijdse interesse ontvang je het script, karakterdossier en de synopsis van de hele serie.


share this:

Show all news messages


wait..
Array close


SSL security © acteursspot.nl 2013 - 2019 | Design: aaa-design.nl | Techniek: paqqa!