Casting

Wanted: actress | Acting age: between 25 and 35 | Production: internet.
Actrice voor Youtube Advertentievideo
StickyLock is een start-up gespecialiseerd in Augmented Reality toepassingen voor de commerciële markt.

Om aandacht te genereren willen we een video schieten in omgeving gemeente Breda e.o. in een woonhuis. Deze video zal gebruikt worden als Youtube advertentie en daarnaast als algemene promo voor websites en social media.
Een effectieve youtube advertentie is meestal maar 30 tot 60 seconden. Dit heb je al snel gefilmd dus om zoveel mogelijk uit jouw en de locatie te halen wil ik ook experimenteren en improviseren om aan het eind zoveel mogelijk beeldmateriaal te verzamelen. Één dag filmen is meer dan voldoende.

Er zal niet tot weinig in gesproken hoeven te worden verwacht ik, wel heel belangrijk zijn overtuigende gelaatsuitdrukkingen en lichaamstaal.

Het is voornamelijk veel 'spelen' met de omgeving met een ipad of laptop, 'interieur-inrichten-achtige-dingen' doen. Denk bijvoorbeeld aan de Ikea app; https://www.youtube.com/watch?v=UudV1VdFtuQ of: https://www.youtube.com/watch?v=yvDQBSrshJI

Er zal geen officiële auditie vinden o.i.d. De opnames moeten redelijk snel plaatsvinden en we kijken dan gewoon naar wie beschikbaar is op de opnamedatum. De opnamedatum kan veranderen, dit ligt eraan of we op tijd iemand kunnen vinden en de locatie dan nog beschikbaar is, deze zal worden vastgelegd op basis van beschikbare data die we van jullie binnen krijgen. Ben je flexibel dan maak je meer kans!

Voor verdere informatie mail naar roel@stickylock.com of bezoek www.stickylock.com of onze instagram 'stickylockstudios''

We kijken uit naar je reactie!
Payment:
travel costs and a small payment
Shooting dates:
29-05-2019 to 29-05-2019
React before:
29-05-2019 (3 days left)
Producer:
StickyLock
This casting has been seen 44 times
Back to the listing
share this:

wait..

SSL security © acteursspot.nl 2013 - 2019 | Design: aaa-design.nl | Techniek: paqqa!