Castingoproep

Gezocht: actrice | Speelleeftijd: tussen 13 en 21 jaar | Productie: korte film.
Actrices tieners gezocht voor een korte film
Voor de korte dramafilm ROUNDS zijn we op zoek naar tienermeisjes (13-21) met weinig of geen acteerervaring die schoolvrienden Eva, Lotte, Mila, Tess en Sara zullen spelen.

De opnames (twee draaidagen) vinden plaats in maart 2022 in Zuid-Limburg. De voorbereiding en repetities starten januari-februari 2022.

Titel: ROUNDS

Scenario: Anna Demianenko & Nicole Jachmann
Regie: Anna Demianenko
Productie: Tejohaas Productions & La Gata Productions
Lengte: +-7 minuten, one-taker
Opnamelocatie: Zuid-Limburg (Heerlen e.o.), Nederland
Opnameperiode: weekend in maart 2022
Casting: December 2021
Repetities: Januari-februari 2022

Tagline
What if a bullied becomes a bully?

Synopsis
Wanneer tienermeisjes die achtervolgd worden een plek zoeken om zich te verbergen, vinden ze onderdak in een van de klaslokalen van school. Eindelijk voelen ze zich veilig. Maar niet zo veilig als het meisje dat ze hebben vastgebonden en gegijzeld houden.

Specifiek voor dit project
Voor ROUNDS is de regisseuse specifiek op zoek naar tienermeiden met weinig acteerervaring. Samen zullen ze in aanloop naar de opnamen toe werken aan het creëren van karakters en hun onderlinge relaties. Actrices met acteerervaring zijn echter ook welkom om aan de casting mee te doen.

Voor meer informatie over het project kijk op lagataproductions.nl/rounds


ROLLEN

Groep 1

Eva (14-19) - de hoofdrol, Nederlandse, van gemiddelde lengte, lang haar, lichte huidskleur, dun en breekbaar, een outcast op school. Eva is een 15-jarige, atletische ‘vechter’. Ze is een aardig persoon die klaarstaat om alles te doen voor de persoon waar ze verliefd op is: Lotte.

Lotte (14-19) - belangrijke bijrol, Nederlandse, korte lengte, halflang haar, lichte teint. De beste vriendin van Eva, een outcast op school. Vriendelijk en gemakkelijk in de omgang, maar heeft waardering nodig van iedereen om haar heen, daarom schaamt ze zich voor haar gevoel tegenover Eva. Ze wordt op school voortdurend geplaagd door de populaire meisjes.

Sara (14) - belangrijke bijrol, Nederlandse, van gemiddelde lengte, kort haar, tomboy-look, overgewicht. Vriendelijk, kinderlijk en onzeker, wordt constant gepest op school. Heeft bijna geen vrienden en is blij deel uit te maken van de groep van Eva.

Tessa (14) - belangrijke bijrol, Nederlandse, krullend haar, donkere huidskleur, bril. Houdt van studeren en leest veel, heeft slecht gezichtsvermogen. Ze is ook een outcast, net als Eva, Sara en Lotte. Tessa is een zeer betrouwbare vriendin en zal in nood altijd de helpende hand bieden.

Groep 2

Mila (16) - belangrijke bijrol, Nederlandse, lang, lang donker haar, dunne lippen en arrogante uitstraling. Een populair meisje op school met te veel zelfvertrouwen en te weinig compassie. Ze komt uit een gebroken gezin, maar probeert haar familie-relatie verborgen te houden.

Suzanne (16) - figurant, Nederlandse, erg lang, krullend rood haar, atletisch. Ze is een schoolkampioen in zwemmen en krijgt altijd wat ze wil. Ze is erg loyaal naar haar vriendinnen, vooral naar Mila.

Lian (16) - figurant, Nederlandse, donkere huidskleur, gemiddelde lengte. Probeert leiderschap te hebben, maar ze kan Mila niet omverwerpen. Ze houdt er niet van om te doen wat andere mensen haar vertellen. Ze is een van de beste studenten in de klas.
Vergoeding:
reiskosten en kleine vergoeding
Castingdatum:
11-12-2021
Opnamedata:
12-03-2022 t/m 13-03-2022
Einde reactietermijn:
06-12-2021 (nog 4 dagen)
Opdrachtgever:
CineSud
Deze castingoproep is 144 keer bekeken
Terug naar overzicht
delen:

wachten..

SSL security © acteursspot.nl 2013 - 2021 | Design: aaa-design.nl | Techniek: paqqa!