Castingoproep

Gezocht: acteur | Speelleeftijd: tussen 16 en 35 jaar | Productie: theater.
Slechterikken gezocht!
De Fool's Men zijn opzoek naar mannelijke acteurs voor twee slechterik-rollen in hun voorstelling van Shakespeare's Titus Andronicus.
Deze productie wordt niet alleen in Shakespeare's originele taal gespeeld, maar wordt ook, net als dat bij de Elizabethans ging, gespeeld op een minimalistische rauwe wijze en met zeer direct contact met het publiek. Deze productie gaat op tour door heel nederland, met de mogelijkheid volgend jaar in Stratford Upon Avon te verschijnen. Van groot belang is dan ook dat acteurs de Engelse taal goed beheersen en bereid zijn flexibel te zijn in hun acteerwerk.
De karacters waar wij acteurs voor zoeken zijn:
AARON houdt van het creëren van een chaos waar hij de touwtjes van in handen heeft. Hij geniet van het ongeluk van anderen en zal er alles aan doen om zichzelf en zijn liefje Tamora verder te helpen naar wereldoverheersing.
CHIRON is de jongste wolfachtige zoon van Tamora, en heeft maar één doel in zijn leven: het mooiste meisje van Rome, Lavinia, te veroveren. Samen met zijn verknipte zusje Demetria zal hij de jacht openen om de inmiddels getrouwde Lavinia te bemachtigen, of ze dat nou wil of niet.

We zijn met spoed op zoek naar de mannen, dus snelle reacties worden zeer gewaardeerd!
Vergoeding:
zie beschrijving
Opnamedata:
01-06-2017 t/m 01-05-2018
Einde reactietermijn:
01-12-2017 (nog 45 dagen)
Opdrachtgever:
The Fool's Men
Deze castingoproep is 496 keer bekeken
Terug naar overzicht
delen:

wachten..

SSL security © acteursspot.nl 2013 - 2017 | Design: aaa-design.nl | Techniek: paqqa!